Μείνετε
συντονισμένοι

Our relief program has been executed!

Κανόνες Ασφαλείας

 Κανόνες ασφαλείας.

Οι διαγωνισμοί τεχνικών επαγγελμάτων και κυρίως επαγγελμάτων που ανήκουν στον επισιτιστικό τομέα είναι στην ουσία μια γιορτή των επαγγελματιών και στόχο έχουν να αναδείξουν τον καλλιτέχνη που κρύβει κάθε κρεοπώλης μέσα του. Τα TΗΕ BUTCHER AWARDS θέλοντας να προάγουν την ομαδικότητα και την καλλιτεχνική πλευρά του κρεοπώλη θέτουν τους παρακάτω όρους ασφαλείας .

Οι κανόνες ασφαλείας θα επιβλέπονται από την επιστημονική επιτροπή η οποία έχει και την ευθύνη για την ασφάλεια του διαγωνισμού. Κάθε παράληψη ή μη συμμόρφωση με τους κανόνες ασφαλείας δίνουν την δυνατότητα στην  επιτροπή να αποβάλει μέλη ή και ολόκληρη την ομάδα από τα THE BUTCHER AWARDS. Η κάθε ομάδα πρέπει να φέρει τα δικά της ατομικά μέσα προστασίας τα οποία θα επιθεωρηθούν από την επιστημονική επιτροπή  για την ποιότητας τους και την επάρκεια τους.

 Ρουχισμός: Ο ρουχισμός των διαγωνιζομένων θα πρέπει να πληροί του κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Κατά συνέπεια αυτών θα πρέπει να είναι παντελόνι και μπλούζα με μακρύ μανίκι. Προτείνετε από την διοργάνωση να είναι ομοιόμορφος ο ρουχισμός και να προάγει το πνεύμα της ομαδικότητας.

 Μεταλλικές ποδιές και γάντια:Συγκεκριμένα για τα μεταλλικά γάντια προτείνεται  να είναι τα μακριά και όχι  καρπού. Οι μεταλλικές ποδιές θα πρέπει να φέρουν μεταλλική επιγραφή με όλα τα πιστοποιητικά σύμβολα.

 Κάλυψη κεφαλής: Όσον αφορά την κάλυψη της του τριχωτού της κεφαλής δύναται  η κάθε ομάδα να φορά ομοιόμορφα καπέλα, τραγιάσκες, μπαντάνες κλπ. στα πλαίσια της εμφάνισης των ομάδων όπως αναφέρεται και στον κανονισμό. Η διοργάνωση θα παρέχει στους διαγωνιζόμενους σκουφάκια τύπου ακορντεόν μιας χρήσης χρώματος μπλε.

 Θήκες μαχαιριών: Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά θήκη ζώνης ατομική  στην οποία θα έχουν τα μαχαίρια τους. Τα μαχαίρια δύναται να βρίσκονται σε δύο μόνο καταστάσεις κατά την διάρκεια του διαγωνισμού όπως αναφέρεται παρακάτω.Όταν τα μαχαίρια χρησιμοποιούνται πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι τοποθετημένα μέσα στην θήκη της ζώνης και όταν δεν βρίσκονται μέσα σε αυτήν να κρατούνται από τον χειριστή.  Μαχαίρια “ορφανά” δεν επιτρέπονται μέσα στους χώρους των κρεοπωλείων και επίσης δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται “στο χέρι”.

 Υποδήματα ασφαλείας: Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φορούν υποδήματα ασφαλείας κατηγορίας υποδημάτων ασφαλείας κλειστού ή ανοικτού τύπου (παπούτσι ή σαμπό). Προτείνεται τα υποδήματα να είναι τουλάχιστον κατηγορίας S2 και θα πρέπει απαραιτήτως η πάνω τους πλευρά να είναι κλειστή και να μην έχει οπές. Διαγωνιζόμενοι με αθλητικά παπούτσια, πέδιλα, παντόφλες κλπ θα αποκλείονται από την διαδικασία κατά τον έλεγχο τους από την επιστημονική επιτροπή.  

 

Σχετικά με εμάς!

Για την διοργάνωση του 1ου Ομαδικού Διαγωνισμού Κρεοπωλών στην Ελλάδα αναζητήθηκε η γνώση, η εμπειρία αλλά και η αγάπη για το τρόφιμο και ειδικότερα για το κρέας. Οι δύο φορείς που οραματίστηκαν αυτόν τον διαγωνισμό και εμπλέκονται άμεσα με όλα τα παραπάνω, εγγυώνται τόσο στους επισκέπτες όσο και στους διαγωνιζόμενους μία μοναδική εμπειρία.  

Η τοποθεσία

We are social!

 

Ακολούθησέ μας