Μείνετε
συντονισμένοι

Our relief program has been executed!

Διοργάνωση

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η διοργάνωση του Διαγωνισμού προέκυψε από τη συνεργασία δύο κορυφαίων στο χώρο τους φορέων: της ΜΕΑΤ PRO, της 1ης Πιστοποιημένης Ιδιωτικής Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος στην Ελλάδα και του Studio Saycheese, του 1ου στούντιο διαφημιστικής φωτογραφίας με μοναδικό αντικείμενο το τρόφιμο.

 

Η ΜΕΑΤ PRO είναι Σχολή αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος, λειτουργεί με την υποστήριξη της διεθνούς φήμης αντίστοιχης κρατικής σχολής της Δανίας και έχει συνάψει Σύμφωνο Αδελφοποίησης με την EPB Σχολή Κρεοπωλών Παρισιού.

Σε αποκλειστική συνεργασία με επίλεκτους συνεργάτες της ελληνικής και γαλλικής αγοράς κρέατος, στοχεύει στην δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματιών, εκπαιδευμένης με βάση τα διεθνή πρότυπα εκπαίδευσης, ποιότητας, αλλά και εξυπηρέτησης πελατών.

 

Ο ιδρυτής του Studio Saycheese Παναγιώτης Μπελτζινίτης, με επιτυχημένη πορεία 32 χρόνων στο χώρο της "εικονοποίησης" των τροφίμων και ποτών, λειτουργεί πάντα με άξονα την οπτική αντίληψη του καταναλωτικού κοινού. Ο Παναγιώτης Μπελτζινίτης έχει αναδείξει με φωτογραφίες του 158 βιβλία μαγειρικής, έχει συνεργαστεί με όλα τα ελληνικά περιοδικά γαστρονομίας, έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιες καμπάνιες ποτών στο εξωτερικό, ενώ συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό εταιριών τροφίμων στην Ελλάδα. Είναι φωτογράφος των περισσότερων Ελλήνων Chef - για την τηλεόραση, των Μaster Chef, των εκπομπών της Ντίνας Νικολάου, του Έκτορα Μποτρίνι, του Αλέξανδρου Παπανδρέου κ.α.

Σχετικά με εμάς!

Για την διοργάνωση του 1ου Ομαδικού Διαγωνισμού Κρεοπωλών στην Ελλάδα αναζητήθηκε η γνώση, η εμπειρία αλλά και η αγάπη για το τρόφιμο και ειδικότερα για το κρέας. Οι δύο φορείς που οραματίστηκαν αυτόν τον διαγωνισμό και εμπλέκονται άμεσα με όλα τα παραπάνω, εγγυώνται τόσο στους επισκέπτες όσο και στους διαγωνιζόμενους μία μοναδική εμπειρία.  

Η τοποθεσία

We are social!

 

Ακολούθησέ μας