Μείνετε
συντονισμένοι

Our relief program has been executed!

Πρόεδρος

             

 Claude ANTHIERENS, Πρόεδρος Ecole Professionnelle de la Boucherie de Paris E.P.B.

Ο Claude ANTHIERENS γεννήθηκε το 1951 στη Νορμανδία, πιο συγκεκριμένα στο Eure, από γονείς αγρότες. Εκπαιδεύτηκε ως κρεοπώλης για 2 χρόνια στη Νορμανδία στο La Chapelle Gauthier και στη συνέχεια στην 3η χρονιά στο Παρίσι στην EPB (CAP). Μετά τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του το 1971, επιστρέφει στο Παρίσι για να βρει δουλειά. Γνωρίζει τον γνωστό κρεοπώλη κο Bernard MERHET στο Παρίσι, ο οποίος τον προσλαμβάνει σε μόνιμη σύμβαση εργασίας, η οποία διαρκεί 30 χρόνια.

Το 2002, αναλαμβάνει ο ίδιος την επιχείρηση M.MERTHET, στο Vincennes. Παράλληλα εκπαιδεύει νέους μαθητευόμενους, εκ των οποίων οι 2 θα είναι καλύτεροι μαθητευόμενοι στη Γαλλία. Πωλεί το κατάστημά του το 2011.

Στη δεκαετία του 1990, συμμετείχε και παθιάστηκε με τους "καλλιτεχνικούς αγώνες κρεοπωλών" όπως η Arpajon (η έκθεση Bean) ή ως Romorantin και τεχνικούς διαγωνισμούς της Λυών. Συμμετέχει στον διαγωνισμό του Καλύτερου Εργαζομένου της Γαλλίας (MOF) και τιμήθηκε με τον τίτλο το 2000.

Σκοπός του ήταν πάντα να επιδιώκει την αριστεία.

Πιστεύει ότι ως MOF οφείλεις να διατηρείς τις σωστές βάσεις αλλά και να ξέρεις πώς να προσαρμόζεσαι, να ξέρεις πώς να εξελιχθείς, κάθε μέρα.

Από το 1985 συμμετέχει ενεργά στη ζωή της Επαγγελματικής Σχολής Κρεοπωλών EPB, ως μέλος της κριτικής επιτροπής των εξετάσεων CAP Boucher/ Brevet Professionel, στην οποία είναι Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής από το 2002. Είναι επίσης Σύμβουλος Τεχνικής Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της EPB από το 2015.

Η EPB καλωσορίζει περίπου 400 μαθητευόμενους, το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ ικανοποιητικό, έως 90%.

Στόχος του είναι να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, αυτό της αριστείας. Σκοπεύει να σέβεται τα βασικά στοιχεία της κατάρτισης και να αφουγκράζεται τα κρεοπωλεία με προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη του επαγγέλματος, προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες επαγγελματικές πρακτικές.

Σχετικά με εμάς!

Για την διοργάνωση του 1ου Ομαδικού Διαγωνισμού Κρεοπωλών στην Ελλάδα αναζητήθηκε η γνώση, η εμπειρία αλλά και η αγάπη για το τρόφιμο και ειδικότερα για το κρέας. Οι δύο φορείς που οραματίστηκαν αυτόν τον διαγωνισμό και εμπλέκονται άμεσα με όλα τα παραπάνω, εγγυώνται τόσο στους επισκέπτες όσο και στους διαγωνιζόμενους μία μοναδική εμπειρία.  

Η τοποθεσία

We are social!

 

Ακολούθησέ μας